Fyra år utan dig

av Anna Viresha

Fyra år utan dig mitt kära bröst. Du försvann på ett ögonblick. Kvar blev ett tomrum, en bröstvårta och en ny kvinna. En kvinna i nya blomstrande kläder, attraktivare än någonsin och berusad av livet. En kvinna som lyssnar till sitt hjärtats röst och är sann mot sig själv.

Allt jag möter tar mig precis dit jag ska

Rädslans tankar kommer och går

Idag är det fyra år sedan vi sa farväl. Du togs ifrån mig på ett ögonblick. Jag minns känslan innan du försvann. Att inte veta hur tomheten skulle visa sig. Både inom mig och utom mig. Känns det som jag försvinner som kvinna och blir imperfekt? Kommer smärtan vara så stark att jag brister i min själ ? Går sönder.

Jag brast, jag kände mig skör och svag. Ensam med min känsla som ingen annan kände eller förstod. Där och då.

Men sakta sakta fylldes tomrummet och saknaden med en ny kraft. En styrka och kämparglöd som idag kan bestiga de högsta bergen! Med mina ljusa tankar, ord och tillit till att livet tar mig precis dit jag ska.

Jag vann och blommade ut i alla regnbågens kulörer

Jag blev kvinnan som blommade ut strålades mer än någonsin.Jag får leva och dansa till min inre musik för livets berusning. Varje dag vaknar jag av en otrolig tacksamhet för det liv jag lever och får uppleva. Med alla motgångar och lärdomar. Jag dansar med er och ert ljus som funnits vid min sida. Din varma hand och era vackra ord. 

Ler och skrattar med den frihetskänsla som dominerar av att få leva. Jag bubblar av överflöd av kärlek .! Tänk så bra allt blev. Alldeles alldeles underbart . 

Self Love 2021 - dejta dig själv på Alla Hjärtans dag! – Kinoshopping

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.