Det är sexigt att stå för sitt ord

av Anna Viresha

Lova inte saker du inte kan hålla från ditt hjärta. Det kanske är enkelt i dig att bara strunta i värdefulla ord som landat i en annan person med förväntan, längtan och glädje. Glädjen som förvandlades till besvikelse. Besvikelse som landade i att tappa gnistan som tänds för just den situationen. För den personen.

Kanske en gång blir fler gånger. Eller en lärdom i att se konsekvensen av sitt icke lovade handlande och därav en fin gåva <3

Säg inte en sak och gör en annan Det är alltid handlingen som räknas. Det är sen gammalt – nytt och för alltid ! Att ta ansvar för den handling som skulle göras och vägen dit. Det är vackert och det är sexigt. Att följa sitt hjärtas röst i en positiv vibe.

Tiden är dyrbar

Vår tid är värdefull, min tid är värdefull. Varenda stund och varenda minut i nuets stund är värdefull. Den ska vi ta vara på och glädjas åt med det livet serverar oss. Smörgåsbordet som står framme med dess läckerheter skojar vi inte bort.

Och är det så att det skojas bort är det väl precis så det ska vara. Det var precis så det skulle bli. Vägen visas för oss. Tecknen tar plats och berättar saker för oss. Riktningar ändras.

Så, det är bara att ta tag i sitt roder igen och styra båten vidare med vår dyrbara tid med förundran och nyfikenhet på livet. Kärlek, karriär, vänskaper, ansökningar eller vad det än kan handla om. Stå kvar i din kraft, tappa inte tilliten och låt inte besvikelsen ta över så tårarna faller alltför mkt. Något annat väntar bakom nästa krök. Le, njut och se solens strålar nå ditt inre mer än de tillfälliga molnen.

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.