The Beauty of Love -Falling for love -Falling in love

av Anna Viresha

Let me fall – I I fall – let me climb….theres a moment when fear and dreams come togheter. Someone I am , is waiting for curige, the one I want, the one I will become will catch me. So let me fall if I must fall, I won’t hear your warning, I wont feel that. All I am all I need. Let be open and cheer the joy – a moment in lifetime. I will dance so freely, holding one to no-one. You can hold me only if you to will fall away from all this useless fears and chains..Theres no reason to miss this one chance , this perfect moment just let me fall <3 

Och där stod hen , med de mest glittrande ögonen. Och ett leende som får allt i sin väg att smältas. Pang, pladask. När 2 själar möts och electriciteten emellan finns där på högsta volt. Att känna hur pulsen skjuts upp i himlen av bara tanken på personen. Eller hur benen börja skaka då du är i samma rum.

Att ge sig här, att våga falla. Våga falla för den inre kärleks dansen som sakta smyger sig på i hela din kropp…..Som fyller ditt hjärta med pulserande värme. En känsla av skräckblandad förtjusning. ´Den förtrollar mig in i kärlekens dimma och solsken.  Som trollflöjten som får dig att försvinna långt långt bort. Njutning, lust, längtan….vara i den känslan och ge sig hän. Gå bortom egot och tillåt flödet i ditt liv genom att öppna upp och släppa igenom kärleken. 

Som en stor pulserande orgasm i hela kroppen. Den känslan skall välkomnas med en vibrerande tacksamhet Tacksamhet i Att få känna. 

Många längtar efter ^mötet^ , energin som bara finns där utan att behöva veta mer. Hur kan ngt som är så fantastiskt oxå göra så ont,smärta av rädslor av att bli avvisad. Att bli avvisade, speciellt av den som skulle kunna vara Den rätta. Men det är när vi vågar blotta oss för varandra som känslor av närhet blir möjliga och ur dem kan kärleken växa. Att vinna över rädslan och egots kraftiga tankar som  gör att du drar dig in igen i ditt bo. Att öppna upp för kärlek är oxå att öppna upp för sårbarhet.

Idag väljer många själar att ha sina hjärtan stängda, möjligen en liten öppning på glänt men det är ju såklart mkt tryggare att ha det helt stängt. Och nyckeln är gömd på ett riktigt bra gömställe. Långt långt borta så ingen skall finna den och öppna dörren in till kärlekens hus. Då klarar du dig undan smärtan som kan uppkomma av ett ev krossat hjärta. Hittar gärna andra vägar som olika addicts för att gömma sig bakom.

MEN , du missar att känna den där varma pulserande känslan. Som överöser dig med endorfiner och oxytocin. Att känna ngt, det är liv – det ger avslappning. Levande flöde. Hur de öppnar upp alla dina chakran  för kreativitet, och livet här och nu. Våga ta steget att känna och ta risken att bli sårad, än att leva låst och rädd och inte känna eller ens få uppleva udden av passionen , kärleken. Släpp taget & se vad som händer.

Oxytocin- kärlekshormonet – social, kärlek och ”ta hand om” hormonet.
Oxytocin kallas för ditt kärlekshormon och det är avgörande för upprättandet av gemenskap, parbildning, omvårdnad, och förmåga att vara social. Bra nivåer av oxytocin leder till mindre aggressioner, ångest och minskar på din stress. Oxytocin gör dig lyckligare och tillitsfull. Det ökar viljan till att du vill vara tillsammans med någon och är starkt involverat i sexuell lust. En orsak till detta är att det skänker lugn genom dess påverkan på glatt muskulatur (den vävnad som finns i alla ”rör” i kroppen- så som tarmsystemet, luftstrupen och matstrupen.
För att öka upp mängden oxytocin kan du se till att få beröring och att vara tacksam för det du har. Lev i nuet  <3

Endorfin – betaendorfin – sömn, hunger, törst och smärtstillande egenskaper.
Hormonet påverkar din vilja att sova, äta och dricka. Endorfin utsöndras bland annat vid skratt, stress och motion, men även vid förälskelse och vid sex. Endorfin anses vara kroppens eget morfin på grund av att den har smärtlindrande egenskaper. De finns de som blir beroende av att bilda endorfiner, då de tränar överdrivet mycket. Den ökar din glädje. Träna och skatta och se på rolig film eller teater. Var med människor som ger dig energi, det bildar endorfiner. 

Inlägg du kanske gillar

2 kommentarer

folorentorium 14 januari, 2019 - 01:56

I and also my friends appeared to be examining the excellent tricks found on your web site while immediately I got a horrible feeling I never expressed respect to the web site owner for them. Those women were so happy to read them and already have without a doubt been taking pleasure in those things. I appreciate you for simply being quite considerate as well as for using varieties of marvelous guides most people are really desirous to learn about. My honest apologies for not expressing gratitude to you sooner.

Svara
hgf 19 december, 2019 - 16:51

Hello! This post could not be written any better! Reading through this post
reminds me of my previous room mate! He always kept chatting about this.

I will forward this write-up to him. Fairly certain he will have a good read.

Thanks for sharing!

Svara

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.