Det är sant – Boken är en verklig dröm

av Anna Viresha

Jag startar dagen med ett sjukhusbesök. Nervös kliver jag in hos kirurgen. Min mamma är med som stöd. Kärlek och trygghet. Det väntas en rektoskopi och kropetoskopi. Den smärtsamma resa som tog mig dit kommer jag berätta mer om i nästa inlägg.

Så, från att ha gjort detta utan att sövas till att möta 4 kartonger med böcker lyfte denna dagen till skyarna. En obeskrivlig känsla. En magisk stund. Nervositeten här var en annan än den på morgonen. Kommer omslaget vara så rött som jag vill? Tänk om den blev för matt?

Omslaget var alldeles, alldeles underbart. WOW: Jag har min alldeles egna bok i min hand. Mitt mästerverk. Mina tårar, glädjestunder och min tid i min hand. Detta är storslaget och jag skålar in stunden med min underbara mamma och fantastiska vän Julia och Helen. Vilket minne, vilken dag.

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.