Inspiration till ett ljusare & rikare liv

Another dream came true

And we are all worth it

Jag har i hela mitt liv varit väldigt intresserad av bilar. Sport bilar , snygga bilar , snabba bilar . Att köpa roliga bilar som vibrerar för mig. Välja just den fälgen med de detaljerna och extra lull lull.. det är så kul . Att åka till Monaco och rivieran för att se vrål åkens elegans svepa förbi på gatorna. Höra de brummande ljuden från avgasrören som får det att rysa i kroppen med en känsla av ”vill ha” Som raketer åker de förbi och försvinner bort i horisonten.

“En dag ska jag ha en Porsche” meningen har fallit ur min mun otaliga gånger…i många många år. 

När jag var på sjukhuset för ca en månad sedan (som jag skrev i tidigare inlägg) för en kontroll kändes det som hoppet om ett icke återfall försvann.. Min stafettpinne av styrka som jag burit på sedan strålning blev helt plötsligt svag och hängig. Jag grät när jag gick därifrån. Grät av rädsla grät av ledsamhet.

Återfall sker oftast inom 5 år och då är det bara 3% av alla som klarar sig. Åh vad har jag då för drömmar kvar i mitt liv efter allt jag uppnått det senaste året? Som just jag kan förverkliga . Jag har ju allt man kan önska sig just nu.

YES

Att möta kärleken så starkt och djupt så att jag vill gifta mig  känns vackert och längtansfullt. Och den återkommande meningen att ha en Porsche! Så jag åkte och köpte en veckan senare. En vit läcker med Cayman fälgar,sänkt och med de senaste uppdateringarna. Och såklart skulle det in röda bälten. Livet är nu! Wohoooo

OCH det är sån glädje, jag ler med hela hjärtat då jag ser den , sitter i den och kör den. Jag kan stå och titta på den och tänka wow den är min. Svårt att förstå .Och vi blev kompisar med en gång och nu efter 2 månader är det som första dagen jag satte mig i den. Med min bilpassion är jag nu min egna förare i min drömbil . Obeskrivlig känsla. 

Alkoholfri Porsche Champagne

Det kan lätt komma tankar och ideer av att sticka ut? Skryta? Vad ska folk säga? Vad ska folk tycka nu? Men vi kan inte leva mitt liv efter vad andra ska tycka eller tänka. Den svenska avundsjukan kan jag inte styra och jag tillhör själv inte den kategorin. Jag gläds med de som har möjlighet att uppleva och förverkliga sina drömmar.
100% sann glädje
100 % Körglädje

Är du inte rädd att sticka ut för mycket i en sån bil ? Rädslan som gärna kommer och hälsar på. Men jag släppte inte in den . Vi är alla värda det lilla extra. Oavsett sjukdomar och annat som min kloka vän Malin sa. Utefter sina egna förutsättningar – Oavsett om det är en bil, den där lyxiga middagen på din favorit restaurang ,en hotel natt  eller ett par tjusiga skor…eller ens ngt som inte ens är materiellt. Som man inte kan ta på…För mig är det ändå min sjukdom som fått min eld i baken att brinna till att göra det jag vill just nu. Vi ska alla försöka förverkliga de i våra drömmars värld utan att att vi skall vara rädda vad alla ska tycka. Rädda för den svenska avundsjukan som jag själv fått uppleva på olika sätt den senaste tiden.

Men jag kan inte leva mitt liv utefter vad andra ska tycka. Då lever jag ju mitt liv i rädsla av andras dömande och inte mitt egna liv. Vi skulle alla må så mycket bättre av att leva i glädjen och kärlek till andras möjligheter och se med mjuka ögon.

Så jag fortsätter förverkliga och njuta med alla livets läckerheter som erbjuds på min färd <3


Och det som är ännu häftigare är att alla vinkar och tutar , ler och stannar upp. Tittar iakttar. Kommer fram och tar i hand med ett grattis leende på läpparna . Wow en tjej med ett sånt bil intresse =) Det gör körglädjen ännu mer rolig och barnen är imponerade av hur alla tittar på våran tur .

Senaste modellen av Boxter med nya linjer

Dela det här:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *