2023 Ett år av utmaningar som tog energi och overkliga drömmar som blev sanna

av Anna Viresha

Tack 2023 för att jag fick uppleva så otroligt mycket ❤️
Även om många tankar inför olika beslut tagit massa energi så har jag förändrat, vågat och tagit mig igenom utmaningar. 

Bett om förlåtelse till en saknad och kär vän och läkt egna sårade känslor. Försonats med mig själv och accepterat att saker är som det är. Jag är inte perfekt. Men, jag fortsätter att växa som Anna och lär mig ännu mer om mig själv, hur jag kan bli ett bättre jag. ❤️

Jag har även fått sitta i rätten för att bevisa min sanning i en orättvis historia för en god gärning. En självklar sanning som jag vann även om den goda gärningen inte åtgärdades till 100%

1 Jag blev friskförklarad från bröstcancer ❤️ 

2 Jag sålde min lägenhet i Pallas och köpte en sekelskiftes våning med en magisk energi.🌟

3 Jag säljer salongen för att låta nya vindar ta mig till andra platser med klippsaxen. 🤩

4 Jag fick signera och ha event på NK i Stockholm – Hur stort är inte det 😍

5 Spelade in en vacker intervju för bröstcancer i samarbete med @anijewels @biancaingrosso och @lovisaworge 💕

6 Jag reste själv till Spanien och skapade ännu mer lycka för livet i mitt hjärta. ☀️

7 Jag reste med barnen till London och Marbella ☺️🙏

8 Jag fick visa min dj passion och glädje för musiken på Bowlers och Borås Kongress 💃🕺Och med det en otroligt fin artikel i Borås Tidning 😍💯

9 Dansa och skratta med bästa vänner i Tylösand 😍 🔥💯

10 Fått leva ännu ett årtal ❤️ 

Ta hand om er, livet väntar inte. Kram och tack för 2023 kära läsare.

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.