2 överraskningar inom 30 min. En Ljus & en grå…..

av Anna Viresha

Ett samtal som skapar känslor i kroppen du inte trodde du skulle känna igen, så snart..När det inre tornet precis byggts upp igen faller..krossar och skapar tårar och rädsla. Parallellt med att 10 min senare överaskas av mina ljus systrar. Med mat, gåvor & personliga brev <3 Allt har en mening..

Sarah Systrami, Älskar dig. Du är magisk & Unik

Som den ängel jag är. Så oskuldsfull med min nakenhet till att vara öppen, ärlig och en ljusspridare

Bergstopp efter bergstopp

När du återigen besegrat en tuff bergstopp . Att komma mer tillbaka till din energi. Med ett snett leende och suddig syn. Med kraft och hjälp från mina vägledare och ljusbärare omkring mig. Att känna hopp och livet igen. Att i denna resa fått bort så mkt mörker inom mig som skapats av tidigare mörka moln . Det gav mig en lättnadskänsla som pånyttfödd.

Då inget brev om mitt Magnet Röntgen kom ringer en läkare denna torsdags eftermiddag. Med en känsla och förhoppning av att han skulle säga att allt var bra. Men så föll det sig inte. 

Hans ord var återigen som ett eko. Ord som fick kroppen att domna bort, som fick tårar att falla. Att jag inte vet , ingen vet. Vad denna kula som setts bakom mitt öga är. På samma sida som förlamningen. Det känns bara så overkligt allt. Så ledsamt. Så mycket tankar som skapas. Rädslor.

Nu ska jag behöva ta den där smärtsamma ryggmärgs sprutan för andra prover IGEN. Redan idag. Och till Sahlgrenska för mer röntgen bilder och ett snabbt besked med åtgärder av vad detta kan vara….och tas bort. Livet vill verkligen pausa mig nu. Mer än någonsin ….Andas andas…var i nuet Anna. Men tankarna vill gärna vidare. Dom drar i mig. Om om om ..tänk om tänkt om…barnen…hur ska allt gå ..mitt öga…Försöker Andas.

Surprise surprise

Överflöd Av Kärlek

Samtidigt i detta beskeds stund skulle jag ju iväg på denna överraskning . Med Dafni trodde jag. MEN istället kommer hon, mamma & Sarah in till en gråtande tjej. Några djupa andetag sen ovetandes vidare. Och det var inte långt. Till baren. Där sitter mina själs systrar och väntar för en mysig tjejkväll. Wow , blev verkligen förvånad. För tacksamhet mot min överraskning med kläd kvällen. Mat från Vinci, gåvor och personliga brev värmde i mitt hjärta . Skapade tårar av kärlek och värme.

Så mkt gåvor…som ger tårar av kärlek och värme. Från ert hjärta rakt in i mitt.

Att jag har så stor familj och så många omkring mej med ljusa energier. Som skrivit från sina hjärtan så tårar föll. Det är en stund som jag behöver smälta och ta in. Paralellt med telefonsamtalet denna kväll. Så fick jag lite annat att tänka på och försöka se ljuset mer än mörker. Av vad denna resa slutar i…..

Tack för er som fanns för mig ikväll. Och just IKVÄLL: Tack för era ord och tankar. Tack för er kärlek och stöd. Tack för att ni förstår och ser mig. Love Forever <3

Vinci Magi
Lyxig Komucha från Kvillige <3
Detta tar jag med mig djupt i mitt hjärta

Allt har verkligen en aning, allt kom på samma stund allt är som det ska och allt blir som det ska.

Inlägg du kanske gillar

4 kommentarer

Stefani Storm Aspenbrant 30 april, 2020 - 18:02

Sänder dig all min kraft och styrka❤️Allt ljus och kärlek till dig❤️

Svara
Stina 4 maj, 2020 - 22:59

❤️🤗❤️

Svara
Yvonne Irming 4 juli, 2020 - 16:15

Kära Anna❣️Jag vet inte om du minns mig, det är tio år sedan jag bodde i Borås för behandlingar för ryggen hos Evangelos Andreopoulos. Tyvärr gick han bort i höstas. Jag är ledsen att höra att du råkat ut för det du har…du är en underbar människa och förtjänar verkligen bättre 🥰 Kommer jag till Borås framöver hör jag av mig 😊 Önskar dig och dina underbara barn det bästa 😍❤️ Kram Yvonne

Svara
Anna Viresha 12 juli, 2020 - 18:40

Hej fina, jag har nog ett svart minne. <3
Hoppas all tär fint med dig.
Jag mår bra nu och lever livet fullt ut med ljus, kärlek och kraft även om de kommer små stormar från olika håll ibland.
Kram och fint att du tittade in här. <3

Svara

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.