EMSELLA – en världsunik behandling av bäckenbotten

av Anna Viresha

Säg nej till inkontenens, bäckenbottenproblem och nedsatt intim tillfredställelse. Bevisade effekter med ett enastående resultat.

Det är med stor nyfikenhet mina steg tar mig till Helens Beautycenter i Borås. Underbara Helen vill visa mig en nyhet. Tänk att det finns ett sätt som idag kan hjälpa oss att få bort rädslan för tex urinläckage.

Jag kommer in i ett fridfullt rum. Där står en rund och speciell stol. Den ser spännande och teknisk ut på ett nytänkande sätt. Jag sätter mig bredbent med alla kläder på.

Maskinen sänder ut elektromagnetisk energi för att leverera tusentals supramaximala sammandragningar i bäckenbottenmusklerna under en enda behandling. Behandlingen är inte baserad på värme eller kyla så det finns inga risker för brännskador, ärrbildning eller svullnad.

En spännande meditation

Jag kan välja att ha vibrationerna upp till 100% starka. Jag börjar på 70. Det pirrar till lite mjukt till en början, sedan tar den mer fart. I. mitten, på sidorna och med olika rytmer tar den sig an mitt baschakra, mina nedre regioner. Under mina trettio minuter i stolen höjer jag successivt så jag tillslut når 100% Nu är den igång och alla mina behandlingar var som en meditation för mig och mitt underliv.

Min första känsla efter behandlingens första åktur blev energifylld och glädjande. Den öppnade upp ett flöde i hela mig och jag log. Wow. En ny dörr i mitt inre hade nu öppnats. Hela dagen och kommande dagar dansade jag inom mig. Jag såg redan fram mot nästa tur i stolen. Det blev sex behandlingar under 3 veckor. Ju intensivare desto bättre.

Under behandlingstiden skulle jag iaktta om jag fortfarande läckte.

Efter mina två förlossningar visade det sig att jag fått en skada . Den orsakade läckag. Tex vid hosta, nysning eller då jag gjorde ett glädjeskutt i en studsmatta. Jag har under alla mina år vant mig vid dessa små tillfällen och lärt mig att knipa ihop. Intensiva knipövningar har tyvärr inte hjälpt. Men knipet är ju även till för mycket mer så dagliga träningspass har blivit en tacksam vana.

Vetenskapliga studier visar att 95% av behandlade patienter visar en stor förbättring av sin livskvalitet.

Jag upplevde fort att mina besvär blev bättre

Jag kunde tex hålla mig längre. Strålen kan knipas åt utan att det läckte emellan. Jag vaknar inte varje natt för att besöka toaletten. Jag känner en kraftigare bas av mitt undre liv. En starkare grund. Jag har en större tillit till att jag inte kommer läcka vid en hostning. Och den känslan är underbart skön och värdefull.

Bonusen i allt detta är ju såklart en ökad sexlust. Sexlusten sitter ju i vårt andra chakra som påverkas positivt av Emsella stolen. Kraftigare orgasmer med ett tajtare underliv som även blir vitalare. Hurra för Emsella och hurra för Helen som tagit in stolen till Helens Beautycenter i Borås. Vilken gåva. TACK!

Stolen kan även användas för män, vilken magisk stol. Ge den en chans och låt underverk ske.

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.