TACK MAGISKA 2021

av Anna Viresha

Vi blir starka av motgångar. Det finns ingen som är så stark som den som kämpat.

Jag lämnar 2021 med ett leende. Tar med mig mina nya styrkor, gåvor och lärdomar för att möta 2022 med nyfikenhet. 

Jag kommer fortsätta älska – förlåta och gå min väg i ljuset. Låt oss dansa och skapa magi till ett ännu mer sprakande och spännande år. 

Namaste

Jag gråter, jag skakar, jag ler.

21 är mitt turtal. Mitt nummer som förföljer mig överallt. Hotel rum, gate, kölappar, garderobsnummer, slutsiffror på kontrakt eller lotter. Det är en vägvisare till något som skall fram i stunden som ett budskap.

Kanske var det därför jag hade lite extra spännande förväntningar på 2021. Det skulle väl vara mitt år? Fullt av fyrverkerier, skratt och bus. Liksom mina tidigare år men med lite extra sprakande karameller

Det blev det . På många sätt. Kanske lite bättre än jag anade eller trodde. Jag har fortsatt att förverkliga drömmar in i det sista. . Än är året inte slut.

Årets magi

Ett meddelande med glitterande toner låg i min inkorg. Jag fick en förfrågan att vara med i en bok. En stark bok med 15 andra kvinnor. Vi som generöst delar i bild och skrift om våran resa med ett bröst. Inga bröst eller delar av bröst. Vi vill väcka andra kvinnor att stå i sin kraft som de ljusstarka själar vi är utan eller med alla delar på kroppen. Snart släpps den och jag kan känna hur energin vibrerar kring oss och boken.

Jag fick ett eget bokkontrakt till min alldeles egna färgsprakande och nakna bok. Det har smattrat på tangentbordet hela hösten. Snart ska vi börja jobba med mitt material. Det är en dröm som händer här och nu. Det tar tid. Ibland tappar jag tråden. Prestation. Frågetecken. Ideer kommer och det kliar i fingrarna. ALLT ger mig massor och är värt varenda tangenttryck.

Jag ser mig <3 I alla kärlekens färger

Jag fick uppleva en resa till en magisk plats. Solens varma strålar gav min hy en solkysst färg. En sprakande glädje infann sig i hela min kropp av att vara i en ompysslande och inspirerande miljö. På alla sätt.

Mina bildrömmar togs tilll ytterligare nivåer. Snabbare motorer och även utan motor. Körupplevelse som skapas varje dag då jag sätter mig bakom ratten. Episkt. Bästa julklappen är att jag ska få kära snabbaste bilen någonsin på ett flygfält. Wow, gasen i botten, tut tut här kommer jag. SÅ coolt.

Jag har stundtals och timtals gråtit över oro på olika plan. Från mitt hjärta och från min mage. Kroppsliga dalar och privata motgångar. Gått i nya väntande tider och firat positivare besked. Livets present.

Tar med mig mina lärdomar och gåvor till 2022

Tack för en sommar i förälskelsens magi

Jag har fått uppleva och varit i en förälskelse som gav fjärilar i magen. Fjärilar som valde att lämna min mage och tackade för denna tur. En tur jag sa stopp till tidigt i mitt hjärta för att stå upp för mig själv och mitt egenvärde. Praktisera alla mina verktyg för att endast ta mina steg på sunda vägar.

Min kärlek till mig själv är stark och lyser mer än någonsin. Jag vågar öppna upp för att möta en annan kärlek som tillsammans kan bli en matchande kärleksdans ska vara rättvist upplyftande. Trygg & pålitlig. Åt båda håll.

Släpp taget & välkomna det nya <3

Jag stängde en dörr, flera andra öppnades

Nya systrar kom in i mitt liv med oerhört mycket kärlek och skratt. Tillsammans skapade vi nycklar som sken likt diamanter till nya vägar. Det skapade starka band på kort tid. Värdefulla nycklar bevaras djupt i våra hjärtan.

Även andra nya vänner som ger skratt och lätthet med en extra busig tvist. Jag har skrattat så magen svider och tårar runnit. Konversationer som ger kramp i fingrarna. Sena nätter, efterfester med chips. Seriemaraton som ger fyrkantiga ögon. Kortspel och utmaningar. Allt är helt underbart. Jag njuter och ler.

Så jag säger ja tack till ALLT livet ger mig. Till alla som vibrerar i ljus och kärlek. . Jag vill dansa med er som den gudinna jag är.

Med dig som är den du är i ditt sken. I sitt egna odramatiska ljus och tillsammans få lågor att brinna av villkorslös vänskap och kärlek. Vi ses 2022. Så skapar vi ett ännu mer sprakande och spännande år.

Min mystik är magisk
Tänk så roligt jag har med mig själv och en kamera fniss… <3

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.