Bröstcancer

Jag är en nyutslagen nyponros 

One Week Later – Red energy, like a fresh rose   ALLT är möjligt & ALLT kan hända. Tänk att bara efter några dagar känna mig som nyfödd. Ett uppvaknande i mitt inre. Som att jag tagit av mig ett par tunga riktigt tjocka glasögon fulla av svart damm. Som spred en dimma framför mina steg.

Min blick känns klarare och mitt sinne renare. Jag snubblar inte eller går in i främmande mörka gropar.

Gropar av sorg , av trötthet, ilska och oändligt sudd.

Nu är Anna här igen. Hej =)

Jag är så glad inom mig att jag gjorde detta val för att se vilken skillnad det verkligen blev. Precis som min inre visdom viskat till mig hela tiden. Mina små änglars röster.

De är med mig på min fortsätta resa. Med ljus, kraft och healing för att jag ska klara detta ändå. Tillit och tro . Tro och känna att jag ska få gå många steg här på jorden i just denna kropp. Det mental och kosten är a & o. Att jag just nu lär mig allt om näring ,hälsa och hur vår kropp fungerar känns helrätt. Få ännu mer kunskap och lärdom för att läka mig själv. Och sedan andra. Min passion i livet , sprida min kunskap och mitt ljus till just de själar som behöver.

Så med mina nya återinsatta krafter och lysande inre röda eldiga och vita sprudlande ljus, så tar jag nya kliv framåt med mig och mig. Glad & levande. Läkning av min strålning tar jag dag för dag och styrkan i min arm ska vi jobba upp sakta sakta Allt kommer bli bra. Allt kommer bli precis som det ska i livet <3

Jag är Fire, från mina tåspetsar genom hela min kropp ut till hårtoppen. Fire , glöd , lust och energi. En levande kvinna i sina bästa år som lever här och nu. Tar vara på ögonblicket. Ser kärlek. Känner kärlek . Är kärlek  <3

Dela det här:

3 reaktioner på ”Jag är en nyutslagen nyponros 

  1. Hey very cool web site!! Man .. Excellent .. Amazing .. I will bookmark your website and take the feeds alsoKI’m glad to find a lot of helpful information right here in the post, we need work out more techniques on this regard, thank you for sharing. . . . . .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *