Bröstcancer

Inner Flow Of Love

Varje gång jag ser denna lapp som ligger i den berömda högen på köksbordet knyter det sig i magen. Att jag är en av de som har eller haft cancer. De flesta dagar glömmer jag helt bort att jag inte har ett bröst . Eller ens att jag gjort denna resa i år. Det är som att allt varit en dröm. Men det är ju inte det . Även om jag nyper mig hårt i armen i hopp om att vakna. En del av mig är borta med de 6 tumörer som sugit av min energi . Och kvar är en ledsen bröstvårta på ett område som ömmar bara det kommer en varm kram i min väg. Ingen känsel och en arm som går runt med 5 kg vikter i känslan. MEN, allt hade kunnat bli så mkt värre. Jag är ändå lyckligt lottad att min cancer var just denna sorts cancer. Jag har vänner som kämpar med värre diagnoser , känner med dom och är med dom av hela mitt hjärta <3

 

Jag har svårt att ta in vad jag verkligen varit med om sedan februari.  Jag är där jag är idag. Jordad, lycklig och glad med massa ljus och roliga saker. Känner en glöd för livet, en inre glöd och eld för mig själv och det jag är. Det jag ger och sprider. 

Men såklart, jag går inte och skrattar varje minut heller.. Vissa dagar är det många  tankar som kommer i min väg . Vi är många kvinnor med ”perfekta” möjligheter efter behandling som kämpar oerhört: Hur kan jag vara frisk? Är jag fortfarande samma person? Vilka är mina nya prioriteringar? Hur kan jag få mina älskade att förstå hur jag känner? Hur kan jag hantera min rädsla och trötthet? Kan jag lita på min kropp igen? Hur kan jag känna mig feminin igen?

Kramar om mig själv .Jag har en sån djup tillit till allt . Och svaret på mina frågor är just tillit. Att gå med min inre visdom. Min inre röst och intution. Min inre blomma som för varje dag slår ut nya blad från sina knoppar . Blad i alla dess färger. Min inre blomstring som färglägger min feminina sida med passion & längtan . 

Jag kommer aldrig vara samma person som jag var innan. Jag är mera tacksam än någonsin , stoltare än du kan ana. Att jag har klarat detta med min inre styrka som vuxit så mkt. Med närvaron av att leva livet fullt ut här och nu ännu djupare än innan. Jag går upp på trappstegen i min utveckling med min inre flamma som lyser upp  omkring mig. 

Jag är den jag är i dag. Känner in i mitt hjärta. Känner värmen blandas med en obeskrivlig känsla av självkärlek – tårar ner för kinden.. för det jag fått av detta är en gåva av överflöd. 

OCH jag är inte ensam. Även om det många stunder kan kännas så då stillheten smyger sig på i mörkret. Ensam i tankarna..Men påminns av  att fler än jag gjort detta och vet hur det känns. Känner nakenheten av att ta bort ngt…Ngt som är en del av dig..Och jag har fått en sån djup förståelse att jag inte är ett bröst. jag är ju jag oavsett..

*Du är perfekt precis som du är känslan* är dominantare i mig än någonsin. Denna resa har gjort mig  vackrare , med en ännu mer kvinnligare utstrålning  .Och en djupare kontakt med mitt inre. Så när ensamhetskänslan kommer –  Då tänder jag ett ljus , sätter på mina mantra favoriter, sluter ögonen och bara är. Är med mitt varande och låter det som vill finnas och komma vara där. Med glädje till mig själv för att jag är jag <3

 

Dela det här:

2 reaktioner på ”Inner Flow Of Love

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *